06 57735042 info@vinkhuiswerk.nl

Over VinkHuisWerk

Algemeen

VinkHuisWerk vindt het belangrijk dat leerondersteuning voor iedere leerling mogelijk is. Daarom werkt ’t Vinkhuys werkt samen met een aantal scholen in Groningen. Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden van hoe het met het kind gaat. Daarnaast hebben we samen een aantal projecten ontwikkeld, zoals een rekensprint en leesproject.

 Ons team bestaat uit enthousiaste studentcoaches, die zowel in ’t Vinkhuys als op de scholen werken. De studenten weten nog precies hoe het is om naar school te gaan en zetten hun kennis en vaardigheden in om de leerlingen te helpen. 

VinkHuisWerk is onderdeel van Stichting ’t Vinkhuys en heeft geen winstoogmerk. Sinds 2014 werken we samen met de gemeente Groningen. Kinderen uit minima-gezinnen kunnen daarom financiële ondersteuning krijgen.

 

VinkHuisWerk

Diamantlaan 94
9743 BJ Groningen

06-57735042
info@vinkhuiswerk.nl

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m donderdag 9.00 – 17.00 uur

Coördinatie:

Wilko Eskes
Directeur MFC ‘t Vinkhuys

Als directeur van MFC ‘t Vinkhuys ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het multifunctionele centrum.

 Leotien Peters
Coördinator VinkHuisWerk

Als coördinator ben ik verantwoordelijk voor de organisatie rondom VinkHuisWerk. Het is mijn passie om betrokken te zijn bij het onderwijs en sociaalmaatschappelijke projecten. Met alle betrokkenen ervoor zorgen dat voor elk kind alles op rolletjes blijft lopen is fantastisch. Ik heb daarom ook met veel plezier 22 ½ jaar gewerkt voor het onderwijs. Sinds 1 oktober 2023 ben ik de coördinator van VinkHuisWerk. Ik stuur de studentcoaches aan en onderhoud het contact met ouders en scholen.

Judith Sebens
Assistent coördinator en studentcoach

Als assistent coördinator ondersteun ik coördinator Leotien en ben ik achter de schermen bezig met de organisatie en administratie van VinkHuisWerk. Daarnaast geef ik leerondersteuning.

Het waardevolle van VinkHuisWerk is dat we ons richten op alle leerlingen, ongeacht hun achtergrond. De afwisseling van de werkzaamheden vind ik heel mooi. Ik sta in contact met de leerlingen zelf én ik kan me organisatorisch inzetten om kansengelijkheid te vergroten!

Studentcoaches:

VinkHuisWerk

Diamantlaan 94
9743 BJ Groningen

06-57735042
info@vinkhuiswerk.nl

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m donderdag 9.00 – 17.00 uur

Barend Bruinsma

Charlotte Visscher

Nona Kamphuis

Peter Veldman

Elek de Buyzer

Silke van der Heide

Elsemarije Eijkelenboom

Inge Kisteman

Roos Schuttinga

Isa Poel

Ruben ten Cate

Rutger Stam

Watse Wallinga

Joren Sterk

Koen Michon

Lara Oosterom

Machteld auf der Haar

Sanne ten Cate

Sasha Chaboksavar